Året 2020

Nyheter

Demokratiet fallerThe Corona BirdHallowind. Tre uttrykk som har forstyrret kreativiteten min i året som gikk.En Trilogi i str. 80x100cm. Lengst til venstre er «Demokratiets Fall». Riktignok malt på slutten av 2019, men får oss til å tenke på små samfunn og enkeltpersoner som overkjøres av politikere som mange ganger kan se ut som marionetter for storindustri og særinteresser. I «The Corona Bird» gis den pågående pandemien uttrykk for året med stengte grenser, avstand, atskilte familier og økende fattigdom… «Hallowind» viser et landskap under rasering uten angreknapp. Hva vil kommende generasjoner si når de forstår at vi har frastjålet dem naturmangfoldet og renheten i bytte for en svulmende bankkonto som må brukes på reparasjoner og vedlikehold.I 2021 skal jeg male noe annet enn et samfunn under prøvelser, kanskje jeg må sette perspektivet fra universet på nytt, eller slutte…I alle fall er Trilogien til salgs enten sammen, eller hver for seg. Maleriene er utstilt på Eikerapen Gjestegård

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..